Chalet Fontaine Partycenter Kaatsheuvel
 
We zijn u graag van dienst:0416 27 23 33
Horeca Nederland WiSocial

>Party agenda

Party agenda

Jaarlijks organiseert Chalet Fontaine ook een aantal grote publieksevenementen. Denk hierbij aan evenementen met feestdagen zoals met carnaval en nieuwjaar, maar ook een aantal losstaande evenementen zoals meezingfestijnen, dancefeesten en nog veel meer. Wil jij op de hoogte blijven welke evenementen nog op de planning staan? Zie hieronder welke evenementen jij nog kunt bezoeken.

Zaterdag 28 oktober 2017 - TINO MARTIN LIVE (18+)

Na een UITVERKOCHT Ziggo Dome met 17.000 fans komt TINO MARTIN zaterdag 28 oktober 2017 naar Chalet Fontaine te Kaatsheuvel. Tino Martin behoort momenteel tot de absolute top van de artiesten die Nederland rijk is. Afgelopen jaar werd Tino Martin bekend bij het grote publiek want naast zijn succesvolle solo singles zoals: "Jij liet me vallen", "Doe wat je wil" & "Later als ik groter ben" zijn het ook de duetten, zoals die met Gerard Joling, die zorgde voor landelijk bekendheid. Tino is niet meer weg te denken van de landelijke televisie en is dagelijks te horen op verschillende radiostations. De avond is met medewerking van Disco Club Q uit Kaatsheuvel en Frank Verkooyen die het voorprogramma verzorgen. Deze avond is mede mogelijk gemaakt door: Kemmeren Management & Entertainment, M-KEY SOUNDS, Autobedrijf M.Klijn, v.d. Hout installatie, DAMU systeembouw, RVDH bouwbedrijf en Jèjè Elektro.

Tickets zijn vanaf €12,50 (excl. servicekosten) verkrijgbaar via deze website, BFFashion Kaatsheuvel en ook zullen er op bepaalde momenten tickets verkrijgbaar zijn bij Chalet Fontaine.

Voor de bedrijven uit de regio zijn er nog enkele VIP tafels beschikbaar. Interesse? Mail naar: sjoerd@kemmerenentertainment.nl of bel naar: 06-38221600

 

 

 

Garderobereglement openbare evenementen